Sommaren 2020

…med covid-19

Om det finns något som är närande för kropp och själ i tider som dessa så är det att spendera tid tillsammans i naturen. Kom till oss på Snäckan för en stund i avkoppling!

Vi följer myndigheternas rekommendationer för att ditt besök på Snäckan skall bli så säkert som möjligt. Det är svårt att veta exakt hur sommaren kommer att bli på Snäckan. Information kommer att ges här på hemsidan, på Facebook samt i tidningarna på Gotland.

Boende

Som gäst på Snäckan har du ditt eget boende och vi gör allt vi kan för att du skall känna dig lika trygg på Snäckan som du gör hemma.

Troligen kommer du att uppleva en hel del av din tid på Snäckan utomhus. Frisk luft mår alla bra av.

Vi räknar med lägre beläggning i stugorna och på campingen och vi måste tyvärr korta ner våra receptionstider.

Café

Vi har minskat antalet tillgängliga platser inomhus i vårt café för att man inte skall sitta för trångt. In- och utgång är separerade. Det finns gott om plats runt borden i trädgården.

I caféet kommer vi att bjuda på härligt hembakta smörgåsar och fikabröd. Om du vill, ta med dig din egen termos så fyller vi på kaffe och skickar med dig godsaker som du kan njuta av i den vackra naturen runt Snäckan. För barnen finns en uppskattad lekplats.

Öppettiderna kan komma att variera, se vår kalender.

Programkvällar och gudstjänster

Snäckan erbjuder varje sommar olika programkvällar och gudstjänster. Men nu ställer vi om i Coronatider.

Programkvällarna, som i regel brukar vara på onsdagar, blir istället lite enklare andakter. Vi kommer bara att ta in ett begränsat antal besökare, dock max 50 st.

Några traditionella gudstjänster kommer det inte att bli i sommar. Istället finns det en ”andaktsstig” i naturen runt Snäckan! ”Frälsarkransens” pärlor får bli utgångspunkten för bibelord, tankar och ord längs vägen. Varje söndag kl 10 byts innehållet ut längs stigen, helt eller delvis. Vi öppnar stigen 21 juni. Stigen kommer sedan att vara öppen så du kan gå den precis när det passar dig.

Det är en underlig tid vi befinner oss i – låt oss ändå tillsammans skapa den bästa sommar vi kan tänka oss på Snäckan!

Välkommen till Snäckan!