Stugor och camping

Vi har rökfritt i samtliga stugor, rum och lokaler.

På Snäckan finns det tillgång till gratis WLAN för våra gäster.

Stugor

Tio vinterbonade småstugor med dusch, toalett, elvärme, TV, pentry med elspis, kylskåp, micro och full köksutrustning. 6 bäddar fördelat på 2 sovalkover i varje stuga. En alkov med 2 bäddar och 2 nedfällbara bäddar och en alkov med 1 + 1 nedfällbar bädd. Kuddar och täcken finns i stugan. Gästen tar med övriga sängkläder. Tillgång till tvättstuga i separat servicebyggnad. Städning ingår inte.

Se fler bilder från stugorna…

Till bokningen…

Övernattningsstugor

Det finns tre mindre övernattningsstugor med 3-4 bäddar i varje. Tillgång till kök, dusch och toalett samt tvättstuga i separat servicebyggnad. Kuddar och täcken finns i övernattningsstugorna. Gästen tar med övriga sängkläder. Städning ingår inte.

Till bokningen…

Camping

Möjlighet till tält- och husvagnscamping. Tillgång till kök, dusch och toalett samt tvättstuga i separat servicebyggnad.

Till bokningen…

Ställplats

Vi har också ett antal ställplatser på Snäckan för husbilar och husvagnar.

Ställplats under för- och eftersäsong

Under för- och eftersäsong så har vi bara personal på plats sporadiskt. Vi kan därför inte erbjuda full service med reception, café, duschar, mm. Men om ni vill går det bra använda ställplats för kortare tid, max 5 dagar.

Latrintömning finns på baksidan av servicehuset. Det finns även en toalett med ingång från servicehusets framsida.

Ordinarie taxa för ställplats är 185 kr per dygn. Men eftersom servicen då är begränsad så är avgift frivilligt. Om ni vill betala en valfri summa för er plats så är vi tacksamma för ert bidrag via
Swish 123 580 89 02
eller
Bankgiro 234 – 6757.
Ange husbilens eller husvagnens registreringsnummer i meddelandet.