Stugor och camping

Stugor
Övernattningsstugor
Camping
Ställplatser

Vi har rökfritt i samtliga stugor, rum och lokaler.

På Snäckan finns det tillgång till gratis WLAN för våra gäster.

Stugor

Tio vinterbonade småstugor med dusch, toalett, elvärme, TV, pentry med elspis, kylskåp, micro och full köksutrustning. 6 bäddar fördelat på 2 sovalkover i varje stuga. En alkov med 2 bäddar och 2 nedfällbara bäddar och en alkov med 1 + 1 nedfällbar bädd. Kuddar och täcken finns i stugan. Gästen tar med övriga sängkläder. Tillgång till tvättstuga i separat servicebyggnad. Städning ingår inte.

Se fler bilder från stugorna…

Till bokningen…

Övernattningsstugor

Det finns tre mindre övernattningsstugor med 3-4 bäddar i varje. Tillgång till kök, dusch och toalett samt tvättstuga i separat servicebyggnad. Kuddar och täcken finns i övernattningsstugorna. Gästen tar med övriga sängkläder. Städning ingår inte.

Till bokningen…

Camping

Möjlighet till tält- och husvagnscamping. Tillgång till kök, dusch och toalett samt tvättstuga i separat servicebyggnad.

Till bokningen…

Ställplats

Vi har också ett antal ställplatser på Snäckan för husbilar och husvagnar.

Ställplats under för- och eftersäsong

Från och med 16 augusti 2021 har Snäckan stängt och vi därmed bara personal på plats sporadiskt. Det går ändå bra att använda vår parkering som ställplats för kortare tid, max 5 dagar.

Kostnad för ställplats är under lågsäsong 185 kr per dygn inklusive el och betalas via Swish till 123 580 89 02 eller bankgiro 234-6757. Ange husbilens eller husvagnens registreringsnummer i meddelandet.

Toalett med ingång från servicehusets framsida är öppen till och med 5 september.

Tack och njut av er vistelse!