Personalen på Snäckan 2023

Det här är vi som jobbar på Snäckan. Vi ser fram emot en härlig sommar tillsammans med er!

Välkomna!

Bondmor Catta, från Myre i Fardhem, är känd som en glad entusiast med förmåga att hålla många bollar i luften. Hon är proffs på att få köket skina rent, lagar god mat och delar frikostigt med sig av sin positiva attityd och härliga energi. När Catta inte är på Snäckan deltar hon i jobbet hemma på gården i Fardhem.

Johanna bor i Fröjel tillsammans med sin sambo och son. Vintertid spenderar hon skidåkandes i schweiziska alperna eller i Årefjällen. Johanna är entreprenör och medgrundare till bland annat innovations- och upplevelsebyrån We are Laja och Oasen i Almedalen. Hon är glad och utåtriktad och älskar att skapa möten som berör.

Samuel är en social, engagerad och noggrann kille som är lätt att ha och göra med. Just nu studerar han vokalensemble på Sjöviks folkhögskola. Utanför jobbet kretsar hans tillvaro kring musikutövande och engagemang i Gotlands 4H.

Maja är en liten, glad och noggrann tjej som inte drar sig för att sätta händerna i arbete. Hon bor i Fröjel och ska till hösten börja tredje året på Naturbruk på Gutegymnasiet. På fritiden är hon aktiv i scouterna Equmenia Västra Gotland. I övrigt är hon intresserad av djur och natur.

Mats är vaktmästare här på Snäckan. Han är en fixare och trivs som bäst när han får arbeta med händerna.

Benjamin är sommarpastor på Snäckan. Ni kommer bland annat träffa honom på måndagskvällar och onsdagkvällar hos oss men kommer också finnas med på Gotlandskonferensen och några gudstjänster. Benjamin är tillgänglig för samtal, spontant på Snäckan eller om du vill boka en tid. Det kan vara stort som smått, tankar om Gud eller livet i stort. Välkommen att höra av dig till honom.
Tel: 073-806 28 91