Personalen på Snäckan 2022

Det här är vi som jobbar på Snäckan. Vi ser fram emot en härlig sommar tillsammans med er!

Välkomna!

Bondmor Catta, från Myre i Fardhem, är känd som en glad entusiast med förmåga att hålla många bollar i luften. Hon är proffs på att få köket skina rent, lagar god mat och delar frikostigt med sig av sin positiva attityd och härliga energi. När Catta inte är på Snäckan deltar hon i jobbet hemma på gården i Fardhem.

Johanna bor i Fröjel tillsammans med sin sambo och son. Vintertid spenderar hon skidåkandes i schweiziska alperna eller i Årefjällen. Johanna är entreprenör och medgrundare till bland annat innovations- och upplevelsebyrån We are Laja och Oasen i Almedalen. Hon är glad och utåtriktad och älskar att skapa möten som berör.

Samuel är en social, engagerad och noggrann kille som är lätt att ha och göra med. Just nu studerar han vokalensemble på Sjöviks folkhögskola. Utanför jobbet kretsar hans tillvaro kring musikutövande och engagemang i Gotlands 4H.

Rasmus är en snäll och social kille som älskar nya utmaningar. Utanför jobbet studerar han musik då han har spelat trummor i många år, utöver det gillar han att klättra, spela fotboll och umgås med vänner.

Maja är en liten, glad och noggrann tjej som inte drar sig för att sätta händerna i arbete. Hon bor i Fröjel och ska till hösten börja tredje året på Naturbruk på Gutegymnasiet. På fritiden är hon aktiv i scouterna Equmenia Västra Gotland. I övrigt är hon intresserad av djur och natur.

Mats är vaktmästare här på Snäckan. Han är en fixare och trivs som bäst när han får arbeta med händerna.

Daniel är boendes i Stockholm och har studerat filosofi och lingvistik vid Stockholms Universitet. På Snäckan kommer han vara sommarpastor och finnas till för att anordna aktiviteter, samtal och andakter för att bara nämna några få. Till vardags älskar han att läsa och gamea.