Personalen på Snäckan 2021

Det här är vi som jobbar på Snäckan. Vi ser fram emot en härlig sommar tillsammans med er!

Välkomna!

Bondmor Catta, från Myre i Fardhem, är känd som en glad entusiast med förmåga att hålla många bollar i luften. Hon är proffs på att få köket skina rent, lagar god mat och delar frikostigt med sig av sin positiva attityd och härliga energi. När Catta inte är på Snäckan deltar hon i jobbet hemma på gården i Fardhem.

Johanna bor i Fröjel tillsammans med sin sambo och son. Vintertid spenderar hon skidåkandes i schweiziska alperna. Johanna är entreprenör och medgrundare till bland annat innovations- och upplevelsebyrån We are Laja. Hon är glad och utåtriktad och älskar att skapa upplevelser tillsammans med andra.

Samuel är en social, engagerad och noggrann kille som är lätt att ha och göra med. Just nu studerar han vokalensemble på Sjöviks folkhögskola. Utanför jobbet kretsar hans tillvaro kring musikutövande och engagemang i Gotlands 4H.

Theo är en karismatisk kille som trivs bäst med att jobba med händerna och spendera tid med vänner och familj. Utöver jobbet gillar han att styrketräna. Efter sommaren skall han börja sista året på gymnasiet för att utbilda sig till VVS-montör.

Conrad är händig, effektiv och hjälpsam. Han har ett stort intresse för äldre fordon och gillar 50- och 60-talsmusik (på fritiden spelar han i ett skolband). Efter nian siktar Conrad på att gå VVS-linjen på gymnasiet.

Mats är vaktmästare här på Snäckan. Han är en fixare och trivs som bäst när han får arbeta med händerna.