Team Snäckan 2020

Det här är vi som jobbar på Snäckan. Vi ser fram emot en härlig sommar tillsammans med er!

Välkomna!

Bondmor Catta, från Myre i Fardhem, är känd som en glad entusiast med förmåga att hålla många bollar i luften. Hon är proffs på att få köket skina rent, lagar god mat och delar frikostigt med sig av sin positiva attityd och härliga energi. När Catta inte är på Snäckan deltar hon i jobbet hemma på gården i Fardhem.

Johanna bor i Fröjel tillsammans med sin sambo och son. Vintertid spenderar hon skidåkandes i schweiziska alperna. Hon är en social entreprenör som framförallt verkar genom upplevelsebyrån We are Laja och ledarskapskonceptet Innsaei Academy. Johanna är glad och utåtriktad och älskar att skapa upplevelser tillsammans med andra.

Py är född och uppvuxen på Gotland och bor för närvarande tillsammans med sin pojkvän i Luleå. Där jobbar hon som korttidsvikarie och på fritiden älskar hon att kolla serier, vara med familjen, äta gott och shoppa. Kortfattat är hon en tjej som många skulle beskriva som skämtsam, trevlig, ordningsam och hjälpsam.

Samuel är en social, engagerad och noggrann kille som är lätt att ha och göra med. Just nu jobbar han som lärarassistent på Solbergaskolan i Visby. Utanför jobbet kretsar hans tillvaro kring musikutövande och engagemang i Gotlands 4H.

Mats är vaktmästare här på Snäckan. Han är en fixare och trivs som bäst när han får arbeta med händerna.

Anna-Lena är pastor i Equmeniakyrkan Östra Gotland. Bor i Garda. I sommar timanställd sommarpastor på Snäckan, med ansvar för måndagarnas vollyebollkvällar, onsdagsandakterna och finns till förfogande för samtal.